Pentueet

Pentulaatikko

Hirvikoiran pentusia ei ole tulossa toistaiseksi.

Seuraavana meillä on pentusuunnitelmia Myytille kesällä 2024.

Kaikista pentueistamme pyrimme sijoittamaan vähintään yhden narttupennun lähialueelle yhteistyöhaluiseen kotiin.

Katso aikaisempia pentueita harmaista ja gööteistä.

Haluaisitko juuri meiltä pennun?

Ota reilusti yhteyttä, soita, laita viestiä tai nykäise hihasta!Haluamme pennuille maailman parhaimmat kodit. Teemme itse kaikkemme, että pentu on rodunomainen, terve, hyväluonteinen, tehtäväänsä sopiva perheenjäsen. Pentuetta suunnitellaan pitkään ja teemme sen eteen kaikkemme. Pyrimme antamaan sille parhaimmat eväät elämälle. Meidän tulee olla vakuuttuneita, että juuri Sinä voit tarjota pennulle parhaimman kodin.

Koska itse käytämme jalostukseen vain terveystutkittuja koiria, haluamme tietoa kasvattiemme terveydestä ja jalostusvalitojemme onnistumisesta. Myös ei-jalostukseen käytettävien terveystutkimustulokset vaikuttavat sisarrustensa jalostuskäyttöön.

Pyrimme kasvattamaan työkoiria, jotka soveltuvat tehtäväänsä. Niille pitää antaa kunnollinen kotikasvatus ja tarpeeksi tekemistä. Hirvikoirilta edellytämme hirv-tulosta.

Pelkkä kysymys "onko kaikki pennut jo varattuja" ei ole vakuuttava aloitus. Sitä ei tiedä ennenkuin ne syntyvät ja siinä vaiheessa varauspalapeli ratkeaa. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Varsinkin göötin pennut ovat jo varattuja, kun ne syntyvät.

Luovutus

Pennut luovutetaan n. 8 viikon ikäisenä.
Pennut ovat eläinlääkärin tarkistamia, madotettu, rekisteröity, sirutettu ja oppineet olemaan ihmisten ja toisten koirien parissa.
Pentu saa mukaansa tuoksua omasta pesästä, muutaman päivän ruoka-annoksen sekä "pentukansion", jossa on ohjeita ja neuvoja uudelle tulokkaalle.
Pentujen ostajilta toivomme yhteydenpitoa kasvattiemme elämän varrelta.